Pizza with Spinach and Feta









For this pizza slab I used this base recipe (here), but also added a tbsp of wheat gluten (these days I find that High grade flour is not 'strong' enough for making pizza). After 2-3 hours I rolled the dough on a large baking tray (90 cm), then I put spinach (cooked and chopped) and feta on top. 
I drizzled on top a little more olive oil and then I baked the pizza in the oven at 240°C for about 25 minutes. 





Photos and Recipes by Alessandra Zecchini ©

Comments

  1. Healthy topping,would love to have a slice rite now.

    ReplyDelete
  2. Mi sa tanto che la provo. Mi piacciono tutti gli elementi.
    un bacione

    ReplyDelete
  3. buonissima!!! adoro gli spinaci nelle preparazione salate!!! ;)

    ReplyDelete
  4. I love spinach and feta combination. Yum!

    ReplyDelete
  5. Ciao .. dopo le vacanze di nuovo .. visitandote .. BUON ANNO NUOVO INGRESSO tardivamente. Amo questa ricetta la pizza .. il punteggio, ti compro un pezzo di baci la mia torta di mele Marimi

    ReplyDelete

Post a Comment